FAQ

Kan jeg medbringe mine egne beholdere til butikken?

Ja det kan du! Vi opfordrer vores kunder til at medbringe deres egne genbrugelige beholdere hjemmefra. Alt du behøver at gøre er at veje beholderne i butikken før du fylder i dem.

Jeg har ikke nogen beholdere selv  hvad er alternativerne?

Ikke noget problem! Vi har forskellige løsninger. (1) Vi har glasbeholdere med pant – du betaler 9 kr i pant og du får de 9 kr tilbage, når du afleverer den igen. (2) Vi har gratis donerede glas fra andre kunder – rene og steriliserede i vore certificerede opvaskemaskine. (3) Vi har papirsposer du kan bruge gratis – husk blot at genbruge dem bagefter. 

Må jeg medbringe plast-containere i butikken?

Ja det må du! Vi har ikke noget imod polastikbeholdere. Hvis du genbruger en gammel plastikbeholder – så er det super.

Er alle produkterne økologiske?

Nej – en stor del af dem er. Men alle produkterne er bæredygtig på forskellig vis –  økologiske, lokale, veganske, emballagefri, svanemærkede eller lign..

Sælger I bæreposer?

Ja –  Vi har “upcycled” poser, økologiske bomuld poser og poser lavet af Jute – et særligt bæredygtigt materiale, der kommer fra Jute-planten. 

Har I parkeringspladser?

Nej. Men der er gratis parkering i gaderne rundt om butikken. Der er også betalingsparkering i Vindegade tæt på, og i den nye store parkeringskælder lige nedenunder. 

Hvordan sendes produkterne fra leverandørerne til Silo Marked?

Alle vores fødevarer er indkøbt i store poser af typisk 10-25kg. Vi foretrækker papirssække, men der er nogle produkter, som ikke egner sig til papirsemballage – i disse tilfælde ankommer de i stedet i tynde plastposer inde i en papkasse. Plastposerne bruger eller giver vi væk som affaldsposer. Papkasserne gives videre til et andet lille firma i byen, som bruger dem til deres leverancer.

Hvordan finder jeg flere oplysninger om produkterne, nu hvor der ikke er nogen indpakning med informationer på?

Informationer såsom oprindelsesland og indgredientser finder du på mærkaten på hver dispenser. Da der ikke er plads til det hele på mærkaten, er yderligere information såsom næringsindhold og anvendelse tilgængelig ved blot at spørge personalet.

Findes der en liste over jeres produkter?

Vi har en liste tilgængelig lige her – bemærk at listen ikke nødvendigvis altid er helt opdateret. 

Hvordan kan jeg betale?

I Silo Marked kan du betale med Visa-Dankort, Visa, MasterCard, Mobilepay og kontant. Vi kan desværre ikke tage imod rene Dankort uden VIsa.