Gaver der holder (næsten) evigt

  1. Kaffefilter som kan bruges igen og igen

Har du en ven, som elsker kaffe, men bruger kaffefiltre af papir? Giv ham/hende et genanvendeligt kaffefilter vævet i rustfrit stål. Den vil din ven helt sikkert blive glad for, da morgenkaffen bliver bare lige lidt mere bæredygtig.

  1. Sugerør
dav
  1. Genanvendelig skraber

Dette er en meget gammel opfindelse, men den bliver mere og mere populær igen. Grunden til det er, udover at være zero waste, også er meget bedre i brug end engangsskrabere. Den kan bruges af både kvinder og mænd. Vi har tre farver: Golden Rose, Black og Silver. Du kan også supplere gaven med en Shaving Bar. 

  1. Madkasse

Du kan tage denne madkasse i rustfrit stål med dig på dit næste eventyr – på rejse, på tur, med i skolen eller til arbejde – hvor som helst. I Silo Marked har vi forskellige størrelser.

  1. Stasher pose 

Denne pose har så mange funktionaliteter. Du kan bruge den i mikroovnen og i ovnen, du kan koge den og fryse den. Den er også meget brugbar til at tage med på farten til frokost og snacks. Og den kan nemt vaskes i opvaskemaskinen.

  1. Ispindeforme 

Frys din egen smoothie, saft eller is i ispindeformene – og lav dine egne smagfulde ispinde, helt uden tilsætningsstoffer. Med ispindeforme får du 6 forme og 30 ispinde i bambus, som kan vaskes i opvaskemaskinen og bruges igen og igen.

  1. Tekrus to-go

Denne gave er til din teafhængige ven. Du kan lave te direkte i dette 3-i-1 krus. Låget er for at sikre, at din te ikke bliver kold, mens den brygger, men også får at holde på filteret. Vi har forskellige farver på lager.

  1. Rondeller 

Hvis du har en ven, der bruger makeup, men stadig ikke har skiftet til genanvendelige rondeller, så er dette den perfekte gave. Vores rondeller er meget populære, fordi de er super bløde og skånsomme for huden. De leveres med en vaske-pose, så de kan vaskes i vaskemaskinen.

  1. Indkøbsposer 

En meget let og smuk taske i økologisk bomuld til shopping, til at gå på grønttorvet, tage med på picnic og meget andet. Det er meget alsidigt, fordi det tilpasser sig mængden af ting, du bærer. Vi har tre farver indkøbsnet: Naturlig, sort og turkis.

  1. Flasker

En genanvendelig vandflaske er den slags gave, der kan bruges hver eneste dag.

Vi har mange forskellige typer flasker – lavet af glas eller i rustfrit stål og som drikke eller termoflaske.

smartcapture

Og du kan finde mange flere spændende zero waste julegaver i butikken – Vi glæder os til at se dig 🙂