Silo Markeds Medlemskort – 10% rabat i butikken for 1 år

Corona-krisen har som vi alle ved en meget stor effekt på hele samfundet, og det er en meget alvorlig situation. Udover smittefare har situationen også nogle andre uheldige bivirkninger – med nedlukning af landet og de mange anmodninger fra myndighederne til folk om at blive hjemme oplever mange virksomheder nu markant nedgang i omsætningen. Dette gælder også for Silo Marked. Vi åbnede butikken blot to uger før Corona-krisen startede for alvor, og kan allerede nu mærke hvordan omsætningen bliver mindre dag for dag. Og ingen ved hvornår krisen er overstået. Som nystartet butik sætter det os i en skrøbelig situation.

Så det er tid til at finde løsninger. ? Da mange af jer har vist interesse for at kunne købe medlemskort til butikken, tænker vi, at det må være det helt rette tidspunkt, at åbne op for dette. Et medlemskort vil give dig 10 % rabat i butikken i et helt år og samtidig hjælper du Silo Marked igennem krisen. ? Prisen på et medlemskort er 200kr.

Du kan komme ind i butikken og køb det.